Image

Umeå
Digitalt Öppet Hus

Image
Vill du boka en privat rundvisning av skolan utan trängsel i lugn och ro? 
Boka privat rundvisning 070-565 55 65

Våra program

 • Business Program

  Ser du dig själv som framtidens affärsman eller affärskvinna? Vill du bli diplomerad gymnasieekonom? Är du kreativ och vill skapa reklam, eller är kanske advokat ditt drömyrke? Då är Business Program helt rätt val. Läs mer här

 • Communication Program

  Har du ett intresse för kommunikation? Vill du lära dig mer om psykologi? Eller känner du för att göra skillnad i samhället? Communication Program är ett bra val eftersom du får en bred grund och därmed många valmöjligheter Läs mer här

 • Commerce Program

  En säljutbildning är alltid oerhört värdefull och något som alla företag ser som en merit. Tycker du om kundkontakt och vill du ha möjlighet att påverka din egen lön? Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Läs mer här

 • Commerce Program Trainee

  Är du driven och tycker att man lär sig ett yrke bäst ute på en arbetsplats? På Commerce Program Trainee, en lärlingsutbildning, gör du halva din skoltid ute på ett företag eller i en butik.

Image

Se video tour av skolan

Image

Hockeygymnasium med Teg SK

Ishockeygymnasiet i Umeå vänder sig till dig som tillhör distriktseliten i din åldersklass och som vill kombinera gymnasiestudier med elitishockey. 

Läs mer här
Image

E-sportutbildning - Counter Strike & League of Legends

Som elev hos oss kan du utbilda dig inom Counter Strike eller League of Legends på det individuella valet under hela din gymnasietid. 

Läs mer här
Image
Så kan en dag som elev se ut
Image
Image

CASE

Vi tar företagsvärlden in i klassrummet. Hos oss blir du anställningsbar direkt efter studenten. Du tränar på att jobba med verkliga projekt och lösa verkliga utmaningar.

UNG FÖRETAGSAMHET

Du får möjlighet att starta ditt eget företag, och det är något vi är grymma på! Nu är det din tur. Vilken är din affärsidé? Många elever gör också om sitt UF-företag till ett riktigt

GLOBALISERING

Tillsammans med dina klasskamrater åker du på Business Trip för att använda det du lärt dig i ett verkligt sammanhang. Efter studenten är hela världen din arbetsmarknad.

PRAKTIK (APL)

På alla våra program. Genom att använda de teoretiska kunskaper du får hos oss på en praktikplats lär du dig för framtiden – på riktigt. Praktikplatsen ger dig goda chanser till jobb.

Image

Vill du gå på en privat rundvisning?

Vill du boka en privat rundvisning av skolan utan trängsel i lugn och ro? Ring eller SMS:a vår kommunikatör Madelen för att boka tid för besök!
Boka privat rundvisning 070-565 55 65
Image

Tävla och vinn TBS-korgen full med godsaker och hörlurar från Happy Plugs. Lycka till!

Tävlingsregler! Du som tävlar måste gå i årskurs 9 och bo i Umeå Kommun. Tävlingen pågår till och med 22/1. Vinnaren publiceras på vår instagram @tbsumea den 23/1 och kontaktas via telefon.
Vinnaren utses baserat på rätt svar och motivering bland de som svarat rätt på uppgiften. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

  TBS Digitalt Öppet Hus Umeå

  Tävla om TBS-korgen! Vad är TBS en förkortning av?

  Motivera varför just du bör vinna TBS-Korgen!

  Vilket program är du intresserad av? (valfritt att fylla i)

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost

  Telefon (obligatoriskt)

  Följ oss på våra Sociala Medier
  @tbsumea