Därför valde jag Thoren Business School – Daniel, TBS Stockholm

bild
Varför valde du Thoren Business School?

Jag gillade Business-stilen i skolan och tyckte att den passade mig bra. 

Vad är det bästa med Thoren Business School?
Gemenskapen mellan eleverna, skolans läge och lokalerna. Man får inte känslan av en traditionell skola som på högstadiet, utan det känns mer som en modern arbetsplats.

Har ni gjort några intressanta uppgifter?
Vi hade ett intressant case i naturkunskap då vi skulle lösa sophanteringen i ett valfritt land i Sydamerika som hade stora problem med det. Man fick komma på alternativa lösningar om hur man kan omvandla sopavfall till ny energi. Vinnande lösningarna fick presentera sitt förslag för landets ambassad i Sverige.

Vad har du gjort under den tid du varit på praktik?
Jag praktiserade på ett eventbolag som heter Nordic Entertainment. Det var väldigt intressant och det gav mig även ett sommarjobb.