Därför valde jag Communication Program

Olle BDet är svårt att förklara något naturligt och därmed är det svårt att förklara varför jag valde Communication Program på Thoren Business School. För mig gällde det först och främst att söka mig dit jag kände mig bekväm, välkommen och där jag hade möjlighet att utvecklas. TBS uppfyllde alla dessa kriterier.Jag ville även gå ett högskoleförberedande program men kunde inte riktigt bestämma mig för om jag ville gå ekonomi- eller samhällsprogrammet. Men varför välja ett av dessa då jag kunde få det bästa av båda på någonting nytt och spännande? Communication Program blev lösningen på mina problem: Ett i grund och botten samhällsbaserat program med starka inslag av skolans businesstema. Detta innebar att jag kunde fokusera på samhällsämnena som jag tyckte var roligast men samtidigt få precis rätt mängd ekonomi involverad i min utbildning. Alltså är Communication ett bra val för dig som vill gå de kurser du tycker är roligast och samtidigt bygga solidast möjliga grund för din framtid.

-Olle Bergén, Thoren Business School Stockholm