Cirkeln är sluten

image001.jpg

[ingress]Erik Berglund går första året på Business Program i Örebro. Han praktiserar hos en tidigare elev, Philip Lindqvist, på företaget Delumo AB som startade som Social Networking UF under hans tid på skolan.[/ingress]

– Det började med att jag fick ett mejl av min APL-samordnare som kände till att Philip sökte en APL-elev med erfarenhet av bildredigering, filmredigering och sociala medier. Jag var sen tidigare intresserad av detta och bokade ett möte med honom på deras kontor i stan. Efter mötet så bestämdes vi att jag skulle ha hela min APL hos honom, berättar Erik och fortsätter:

– Det jag uppskattar med att praktisera på Delumo är det faktum att jag faktiskt får arbeta med något som är utmanande, utvecklande och faktiskt är direkt mot företagen. Jag får göra precis det som Philip gör under sin arbetstid, allt ifrån att skriva inlägg till Facebooksidor till att redigera bilderna som ska läggas upp. Det är kul att kunna praktisera med något som man har lite erfarenhet av innan och faktiskt har som fritidsintresse.