Case med Reach for Change på TBS Stockholm

[ingress]Måndagen den 11 februari kommer TBS Stockholm genomföra ett case för alla klasser i årskurs 1 och 2.[/ingress]

Stiftelsen Reach for Change arbetar med att stödja och finansiera sociala entreprenörer i deras arbete med att förbättra barn och ungas situation. Stiftelsen är grundad av Kinnevik som också äger företag som Tele2, Metro och MTG. Reach for Change har kontaktat TBS Stockholm för att de vill ta del av vad eleverna har för reflektioner och åsikter kring barn och ungas situation i samhället. Detta i syfte att utveckla sin egen verksamhet samt samla på sig relevant kunskap för att stötta övriga företag i Kinneviksgruppen med CSR-stöd, Corporate Social Responsibility, hur företaget arbetar med att ta ansvar för hur de påverkar samhället.