Bytardag på Thoren Business School Örebro

[ingress]Vad är poängen med att sluka böcker om man inte tillämpar sina kunskaper i verkligheten? Efter ett fantastiskt roligt och produktivt skolår fick vi äntligen chansen att pröva våra vingar – på den så ivrigt väntade bytardagen.[/ingress]

matta

Bytardagen är en uppskattad tillställning där vi elever tilldelas en penna som vi ska byta mot föremål av högre värde.

Det är ingen enkel match när ungefär tävlingslystna 180 elever springer på stan med samma mål i sikte – att kamma hem förstapriset i tävlingen. Tills

ammans med mina lagkamraterlyckades vi byta upp oss till en matta i äkta fårskinn. Genom glädje, samarbete och strategi förhandlade vi från den ena butiken till den andra. Nog kan man säga att den kunskap och de praktiska övningar som vi utövade under det gångna läsåret, haft sin verkan på det goda resultatet.

Nu ser jag fram emot ännu ett spännande läsår på Thoren Business School – den enda skolan där din kunskap får chans att sträcka sig utanför klassrumsväggarna.

– Aykut Yucel, BP12B