Businessdag i Linköping

Fredag den 30 september hölls en Businessdag för eleverna på Thoren Business School i Linköping.

Hela dagen hölls på SF Bio och eleverna fick höra flera intressanta föreläsningar och dagen avslutades med stand up comedy med Shan Atci.

Dagen började med att Max Pettersson (bilden) från Ung Företagsamhet höll en inspirerande föreläsning om att driva UF-företag. Därefter berättade Johanna Palmer, som är VD på Östsvenska Handelskammaren om deras verksamhet och om hennes ”resa till VD-stolen”.
Efter en paus med popcorn berättade killarna som startade Crazy Pictures om sin företagsidé och visade filmer som de producerat. Sedan starten 2008 har de gjort filmproduktioner åt bland annat TV4, SVT och Svenska Filminstitutet.
Innan dagen var slut underhöll Shan Atci med stand up comedy!

Eleverna var nöjda med dagen och några kommentarer från dem var:
”Jättebra blandning på föreläsare!”
”Roligt att se hur andra lyckats och hur de har gått tillväga.”