Business trips Sundsvall

Elever från TBS Sundsvall gjorde förra året tre olika Business trips och projektresor. Under resorna får eleverna både lära sig om näringslivet och samhället i ett annat land, men också uppleva en annan kultur. Några elever åkte till Florens eller Tanzania. En stor grupp åkte till Milano i fem dagar. Där fick de bland annat besöka Svenska exportrådet och lära sig om hur man gör affärer i Italien, vilket är annorlunda än i Sverige på grund av kulturella skillnader. De gjorde också ett studiebesök på Instituto Marangoni, som är ett modeuniversitet. Där fick de information om vilka möjligheter man har att få jobb efter examen därifrån.

Dessutom gick eleverna och såg en italiensk ligamatch när Zlatan spelade med sitt lag Milan mot Napoli. De hann också gå runt och se stan, shoppa och äta god italiensk mat!