Business Trip till New York

[ingress]Fem elever från TBS Sundsvall valde New York som destination för sin business trip. De var borta i lite mer än en vecka. I världsmetropolen fick de bland annat besöka Museum of Natural History, Empire State Building, Times Sqaure, Ground Zero och Battery Park. På Wall Street pågick demonstrationer, så där fick de tyvärr inte stanna. De såg även en hockeymatch mellan New York Rangers och Toronto Maple Leafs.[/ingress]

-Vi åkte också över till Brooklyn och gick över Brooklyn Bridge tillbaka till Manhattan, därifrån är det väldigt fin utsikt, berättar Anna Nylander (bilden) som går Management program och var mer på resan.

Eleverna var väldigt nöjda efteråt:
– Det var en otrolig upplevelse och helt fantastiskt! En sådan resa får man kanske inte göra fler gånger. Staden är hur stor som helst och det är roligt att se kontrasten till det man är van vid. New York-borna var väldigt hjälpsamma och vänliga och inte alls så stressade som man trodde, berättar Anna.