Boktips från Thoren Business School Sundsvall

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bok att läsa. Som tur är vill våra elever på Thoren Business School Sundsvall gärna dela med sig av sina boktips. Vi träffade Nora och Thao åk 1 och frågade vilka böcker de vill rekommendera.
Nora Wisting

Vad gillar du för typ av böcker?
– Blandat men helst åt fantasyhållet men med riktiga personer.

Vilken bok vill du tipsa om?
– Matchad av Ally Condie som handlar om personer som lever i en värld där allting styrs av staten, till och med vem du ska gifta dig med. Boken handlar om otillåten kärlek.

Thao Nguyen

Vad gillar du för typ av böcker?
– Jag gillar faktaböcker.

Vad är ditt boktips?
– The fault in our stars av John Green. Den handlar om två personer har cancer och blir kära i varandra. Sedan får man följa deras liv med vetskapen om att de kan dö när som helst.

Har du några boktips till våra elever? Hör då gärna av dig till oss på vår Facebook sida. Fler boktips hittar här på vår sida, klicka på taggen nedan och låt dig bli inspirerad!