Boktips från Thoren Business School Malmö

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bok att läsa. Som tur är vill våra elever på Thoren Business School Malmö gärna dela med sig av sina boktips. Vi träffade Isabel och Ermina och frågade vilka böcker de vill rekommendera.

Isabel Torres, CMP14
Berätta lite om dig själv!
– Jag går andra året på gymnasiet. På fritiden håller jag på med hästar och umgås med vänner. Eter gymnasiet vill jag resa och efter det plugga juridik.

Vad är ditt boktips och vad handlar den om?
– ”Jag är Zlatan Ibrahimovic”! Det är en självbiografi där han berättar om sitt liv samt vägen till hans karriär.

Vad är det bästa med boken?
– Det jag tycker om så mycket med boken är att den ger en otrolig inspiration till att nå så långt man kan och att tro på sina drömmar och visioner!

Favoritställe att läsa boken på?
-Hemma i mitt rum där jag kan koppla av!

Ermina Ibishi, CMP14
Berätta lite om dig själv.
– Jag är väldigt engagerad i Sjöbo Ungdomsråd där vi sysslar med en massa kul för ungdomarna och göra ungdomars röst hörda hos politikerna. Efter gymnasiet tänkte jag antingen åka på volontärresor eller studera kriminologi.

Vad är ditt boktips och vad handlar den om?
Twilight! Det är en fantasy/vampyrromans/ungdomslitteratur skriven av Stephanie Meyers som handlar om en omöjlig kärlek mellan en människa och vampyr.

Vad är det bästa med boken?
Boken förmedlar att man trots olikheter kan få saker att fungera.

Favoritställe att läsa boken på?
I soffan med mysbelysning!!

Har du några boktips till våra elever? Hör då gärna av dig till oss på vår Facebook sida. Fler boktips hittar här på vår sida, klicka på taggen nedan och låt dig bli inspirerad!