Äventyraren Jonathan Ljungvist ska ta elevernas storytelling till nästa nivå

Thoren Business School Jönköping inleder samarbete med entreprenören Jonathan Ljungvist. Han kommer hjälpa eleverna med kommunikation och storytelling.
– Fantastiskt roligt att våra elever får lära sig av de bästa, säger kommunikatör Gustaf Hjelmqvist.

Till hösten öppnar Thoren Business School Jönköping där eleverna utbildas till framtidens stjärnor inom näringslivet. Nu är det klart att skolans nästa samarbetspartner är äventyraren och föreläsaren Jonathan Ljungqvist.

Ljunqvist är Operative Manager hos David JP Philips, ett företag som hjälper andra företag att lyfta sin kommunikation. Innan han blev en av Sveriges vassaste föreläsare och började hålla TED Talks har han bland annat korsat Australien på rullskidor, paddlat kajak från Sverige till svarta havet och levt som en massaj i Tanzanias vildmark.

Jonathan har jobbat med några av världens bästa inom kommunikation och storytelling. Nu kommer han dela med sig av sina kunskaper till eleverna på Thoren Business School.

– Vi är oerhört stolta över att ge våra elever möjligheten att få lära sig av de allra bästa, säger Gustaf Hjelmqvist.

Om Affärsgymnasiet
Affärsgymnasiet utbildar framtidens stjärnor inom business. Här utvecklar eleverna sina kompetenser inom handel, ekonomi,  kommunikation och ledarskap.

Just nu är det omvalsperiod för gymnasievalen. Välj Affärsgymnasiet här.