Årets första Öppet Hus på TBS Gävle

I lördags hölls Öppet hus på Thoren Business School i Gävle. Eleverna på skolan hade själva till stor del stått för planeringen av dagen.

Besökarna togs emot i entrén och bjöds på dryck och tilltugg. Eleverna guidade dem sedan runt på skolan och berättade om hur det är att plugga på TBS. Sedan fick besökarna gå till olika salar, där lärare och elever gav mer information om Thoren Business School, vad studier hos oss ger och om det program besökarna var mest intresserade av.

Dessutom fanns rektor, syv och fler lärare på plats för att svara på övriga frågor. Rektor Fredrik Nilsson gjorde dessutom ett gästspel som trubadur!

Missade du detta tillfälle? Redan i morgon, onsdag 19 okt kl. 18-20 har du chansen igen. Välkommen till Holmparken 1!

För fler Öppet hus-tillfällen, läs här!