Äntligen studenten på TBS Helsingborg – Emmi om känslorna inför framtiden

Att ta studenten är något som är stort för de allra flesta. I år blev dagen lite annorlunda, på grund av omständigheterna med Covid-19. Tack vare skolans lösning så kunde eleverna ändå få fira tillsammans på en restaurang.

Emmi Palmén, som gick Samhällsvetenskapsprogrammet, berättar här om känslorna inför studenten och om hennes framtidsplaner.

– Nu är det äntligen dags att ta studenten på ett och annat sätt efter allt kämpande. Det känns pirrigt men jätteskönt! Efter studenten ska jag sommarjobba och i september är min plan att börja plugga till engelskalärare, säger Emmi.

Under fredagen firade hon sin student tillsammans med alla klasskamrater och lärare. Nu går hon och resten av avgångseleverna vidare mot högre studier, jobb och eget företagande.

STORT grattis till alla studenter – och tack för att vi på Thoren Business School Helsingborg fick vara en del av er gymnasietid!