Almi föreläste på TBS Sundsvall

[ingress]Christian Rosenholm från Almi Företagspartner AB besökte TBS Sundsvall och höll en föreläsning för ekonomieleverna som går i årskurs 1.[/ingress]

Christian Rosenholm berättade för eleverna om Almi som helhet. Det är ett företag som finns på flera platser runt om i landet och hjälper nya företag och innovationer med rådgivning och finansiering för att de ska utvecklas. Han gav även eleverna en hel del tips på hur man ska tänka för att starta och driva företag, och eleverna fick ställa sina frågor till Christian. Många undrade om vad som krävs för att man ska bli en bra affärsman eller affärskvinna! Almi gav dessutom eleverna det fina erbjudandet att vara kontakt när de ska driva UF-företag.