iPhone Horn UF

[ingress]-Vi ville sälja ett iPhone-tillbehör, det kändes aktuellt, säger Johannes Pettersson, en av killarna bakom iPhone Horn UF.[/ingress]

Johannes Pettersson, Jesper Carlsson och Sebastian Augustsson går alla på TBS Örebro och för dem var det en självklarhet att driva ett UF-företag.
-Vi ville sälja ett iPhone-tillbehör, det känns aktuellt och träffar en stor målgrupp, säger Johannes.

Killarna sökte efter intressanta produkter och hittade iPhone Horn – en ljudförstärkare för iPhone 4. De gjorde en marknadsundersökning för att kolla intresset för produkten och vilka färger som var intressanta för kunderna.
-Produkten fanns i Sverige tidigare, men då såldes den bara i svart. Vi har den i nio olika färger, fortsätter Johannes.

Ljudförstärkaren, som är tillverkad i silikon, har de beställt från en leverantör i Kina som de själva letade upp och kontaktade.

De har skapat en Facebook-sida för att marknadsföra företaget och produkten. Killarna har jobbat extra för företaget T&S Reklam och har i gengäld fått hjälp med att skapa en logotyp och tryckt tröjor och en banderoll som de kan använda när de säljer sina produkter på mässor.

De ska sälja sin produkt på många mässor och marknader innan jul – och dessutom har de förhandlat sig till tillstånd att när som helst få sälja också utanför City Gross i Örebro. Härnäst kan du köpa iPhone Horn på TBS Örebros julevent, [marker color=”yellow”]läs mer om det här![/marker]