Viktor berättar om hur det är att gå på Thoren Business School

Namn: Viktor Larsson Program: Communication Program Årskurs: 2

Vad är det bästa med att gå på TBS?
– Lärarna eftersom de är så engagerade i sina ämnen. Upplägget med schema och coachtiden är jättebra! Man får ta mycket eget ansvar och välja själv vad man vill lägga tid och energi på. Gemenskapen mellan eleverna är bra oavsett vilket år man går. Det är bra sammanhållning och bra läge på skolan. Man får bra möjligheter att jobba och utvecklas med hjälp av verktyg som t.ex. Office 365.

Varför valde du just denna skola och detta program?
– Anledningen till att jag sökte hit var att det verkar vara en seriös skola. Jag hade hört mycket positivt om skolan innan. Sedan när jag kommit in så kände jag att jag hade valt rätt, allting har blivit så bra. Jag har träffat nya roliga kompisar och hur man pluggar på den här skolan passar mig perfekt. Jag valde sam för att det var det jag tyckte var roligast i grundskolan. Jag kände att det passade mig bäst och det var en bra och bred grund att starta med.

Vad vill du göra efter gymnasiet?
– Efter gymnasiet tänker jag studera vidare direkt på Uppsala universitet på juristlinjen eller till polis!