Thorengalan 2016 förgylldes av Adam Tensta

Under julavslutningen gick den årliga Thorengalan av stapeln. Elevpriser delades ut, lärare ärades och Adam Tensta satte pricken över i:et på evenemanget som höll sann TBS-anda. En fin avslutning på en termin full av prestationer.

Den största biosalongen i Uppsala, Spegeln, var full av Thoren Business Schools elever och lärare. Stämningen var på topp och elevkåren höll låda som Thorengalans värdar.

I tio olika kategorier med 40 nominerade delades priser ut till de som fått mest röster. Det blev många gratulationer och tacktal. Årets lärare blev Martin Svenningsson som gick upp på scenen och lovordade såväl elever som lärare.

Adam Tensta stal showen

Finalen på Thorengalan var Adam Tensta. Eleverna jublade högt när han äntrade scenen. Hans låtar följdes av applåder, visslingar och högt tjoande. Du kunde ta på den uppskruvade stämningen i salongen.

Adam Tensta slutade inte efter att musiken tystnat. Istället ställde han upp på en intervju följd av frågor. På frågan vad du behöver göra för att lyckas svarade han så här:
– Du måste ha en gameplan för att lyckas och du måste tro på dig själv. Jag började spela in hemma i garderoben och titta vart jag är nu. Men det är viktigt att ha hjälp när du ska nå dina drömmar för tillsammans är man starkare än om man är ensam.

Hiphop-stjärnan får frågan vad han tycker om Thoren Business School Uppsala.
– Av det jag vet verkar det vara en skön skola. Jag kommer gärna på ett studiebesök.

Efter galan går eleverna på jullov med glada miner. Nu får de ladda batterierna inför vårterminen.