TBS Örebro gör succé på UF-mässa

Thoren Business School Örebro levererade rejält på den lokala UF-mässan på Conventum. Inte mindre än tre företag tog sig vidare till SM i Ung Företagsamhet på Stockholmsmässan 8-9 maj.

TBS Örebro med mängder av titlar genom åren lär inte gå lottlös den här gången heller. På Örebro-mässan kvitterade inte mindre än tre av skolans företag ut en biljett till SM-finalen om knappt två månader.

* Parking Finder vann såväl årets logga som årets tjänst.
* Can-Van kvitterade ut segern som årets hållbara företagande.
* Jaspreet Gill som blev årets säljare och kan nu faktiskt bli den tredje raka vinnaren med en elev från Thoren Business School.

Men segrar är inte allt, själva essensen i UF-konceptet med skolan är ju att skapa framtiden affärsmän och kvinnor.
Thoren Business School stod för närmare en tredjedel av de 105 företagare som ställde ut på mässan. Tre av sex i kategorin årets företag kom också från TBS Örebro.

Dessutom uppmärksammades bland annat Thoren Business Scholl-eleverna Johanna Haglund Lannerhag, Josefin Jansson, Sandra Lindell, Selin Celik och Ellenore Sandvall i SVT Örebro.Tjejkvintettens satsning på att sälja  crêpes och galetter blev en succé.
Det unika är att vi inte bara serverar söta crêpes. Vi har utvecklat den och gjort den lite matigare. Vi har också utvecklat speciella hållare så att du lätt, som här på mässan, bara kan ta den i handen och gå runt, konstaterade Johanna Haglund Lannerhag.
Här kan ni se inslaget; http://www.svtplay.se/klipp/12809640/unga-foretagare-presenterar-sina-ideer