Premiär för Draknästet på TBS Gävle

Affärsgymnasiet har som mål att utbilda framtidens entreprenörer. Vad passar då bättre än att lansera sina företagstankar för initierade företagsledare. Premiärupplagan av Draknästet på Thoren Business School i Gävle blev stor succé med massor företagsidéer och innovationer där till sist Khadija Ali Ahmed, med sina österländska bakelser, tog hem det ”tyngsta” priset som Bästa företag.

Men fler elever klev fram (se listan här nedan) och kvitterade ut en prischeck efter sina presentationer.
– En produkt och en tjänst som passar helt rätt i tiden och har stor potential även i framtiden, konstaterade Bruno Ahlqvist, Ahlqvist Advice AB/Handelssocieteten i Gävle som tillsammans med Nicklas Persson, Partykungen AB, Annika Wiberg, Gavle Central Konferens/Marknadsskaparna och Tobias Karlsson, Nordisk Lagerförvaltning AB utgjorde ”drakar” – med sina kritiska frågor och tuffa företagsögon – pressade de skolans UF-företagare.

Till sist kunde de enas och utse segrarna inom dessa olika kategorier;
Bästa pitch: Cocosmile UF
Bästa marknadsföring: Sweet Times Media UF