Lilla barnets lopp – TBS Örebro

För andra året i rad anordnade  elever i åk 2 på Thoren Business School Örebro ’’Lilla barnets lopp”. Arrangemanget är ett samarbete med Lilla barnets fond som vi hoppas kommer att bli en tradition.

Eleverna har jobbat med detta event sedan starten av vårterminen och i lördags var det dags. Ungefär 40 personer deltog i loppen som var på 5 km och ett barnlopp på 500 meter. Det bjöds på live-musik ifrån gymnasieskolan ’Rytmus” och det såldes korv, läsk och andra godsaker för att samla in pengar till fonden. Eleverna har fått stor erfarenhet och insikt i vad som krävs för att kunna genomföra ett sådant event, de har lärt sig mycket om nätverkande, sponsring, marknadsföring, ekonomi och framförallt planering.