Kick off 2017 – Thoren Business School Malmö

Den 26/4 hade vi en grym Kick off på TBS Malmö för elever som hade sökt till skolan, där det bjöds på underhållning, gott tilltugg och härligt sällskap.

Kvällen inleddes med en film med nedräkning som upptakt till en talk show á la Skavlan där värdarna Yusra och Kevin intervjuade Felicia som går på skolan, Hanna och John som undervisar på skolan och Julia som tog studenten från TBS för ett par år sedan. Därefter tackade biträdande rektor Matilda Ivansson för att alla hade kommit och önskade en fortsatt trevlig kväll.

Marknadsteamet presenterade sig, delade in alla gäster i grupper och ledde sedan en poängjakt med tävlingarna: bygg högst torn av marshmallows och spaghetti, ställa sig i ordning efter födelsedatum och bokstavsordning, gå slalom två och två med tändstickor mellan pekfingrarna, bit-för-bit quiz där man skulle gissa stad och känd person, tipsrunda med frågor om TBS.

Kvällen avslutades i business lab med prisutdelning till vinnande laget (guldmedaljer med loggan på och svart band, varsin påse med presenter.

Tack till alla som kom och bidrog till en härlig Kick Off!