Kick off 2017 – Thoren Business School Gävle

Den 25:e april hölls vår årliga Kick Off för elever som sökt till oss. Eventet hölls i våra fina lokaler på skolan. Och temat var så klart svart och guld.

Gästerma hälsades välkomna i entrén av våra elever och bjöds på bubbel, chips och godis. Festligheterna fortsatte med mingelstationer i den fina matsalen där vår rektor Joacim hälsade alla välkomna och elever samt lärare presenterade sig. Vidare lämnades ordet över till elevrådets ordförande Matilda som presenterade kommande poängjakt som hölls i skolans lokaler som våra duktiga elever varit med och fixat. Kvällen avrundades med pizza, olika överraskningar och flera prisutdelningar. En mycket lyckad kväll med mycket skratt!

Vi vill tacka våra elever i marknadsgruppen som gjorde ett fantastiskt bra jobb och personalen men viktigast av allt, våra gäster som kom och förgyllde vår Kick Off!