Öppet hus tisdag 18 nov, kl. 17–19,
Adress: Klostergatan 15

På Thoren Business School Örebro eftersträvar vi samarbeten med både företag, universitet och föreningsliv. Kontakter med aktörer utanför skolans väggar erbjuder utmaningar och möten som är väldigt utvecklande för dig som elev.

En av våra samarbetspartners är SHL-aktuella Örebro Hockey. Där har våra elever bl a fått ansvara för marknadsföring, eventplanering och pausunderhållning vid en hemmamatch på Behrn Arena.

De mjuka värdena har också en central plats i vårt dagliga arbete på TBS. För oss är varje person på skolan unik. På riktigt. Det upplever du genom engagerad handledning på personlig nivå, inspirerande lektioner, och inte minst när lokalerna varje dag fylls med skratt och glädje. Hos oss är bemötandet av och relationen till dig som elev ett mycket viktigt verktyg för att skapa Örebros bästa och populäraste gymnasieskola.

Exempel på ett av våra CSR-projekt:

Armband för livet
Under årskurs 3 har alla våra elever möjlighet att starta ett eget UF-företag. För många av våra elever är detta det mest lärorika under hela gymnasietiden. Vissa förenar entreprenörskap med sociala insatser för att det ska kännas extra meningsfullt. Armband för livet är ett UF-företag på skolan som skapat en affärsidé byggt på socialt företagande. De har skapat ett specialdesignat läderarmband med ett glashjärta i olika färger, vilket de sedan marknadsfört och sålt på olika mässor och vid andra säljtillfällen. 25% av försäljningsintäkterna har skänkts till Barncancerfonden. Vi utbildar om företagande, i företagande, genom företagande!

Föreläsning på TBS Örebro av Michel Issa

Företagaren och författaren Michel Issa föreläste för årskurs 2 och 3 på ... Läs mer

Succébytet: TBS elever bytte en penna mot en bil

Louise Storm och hennes klasskamrater fick i uppdrag att försöka byta upp sig ... Läs mer

Segelflyg för Naturklassen

Naturklassen MP12 fick på riktigt prova fysikens lagar, då de var bjudna på ... Läs mer

Visa arkiv »

Business Program

Ekonomiprogrammet

Läs mer

Management Program

Naturvetenskapliga programmet

Läs mer

Communication Program

Samhällsvetenskapliga programmet

Läs mer