Avslutningsevent för årets UF-företag

I linje med Thoren Business Schools affärskoncept får eleverna på vår skola starta, driva och avveckla företag, allt inom ramen för UF (Ung Företagsamhet). Sista skolveckan innan sommarlovet hölls ett avslutningsevent för att uppmärksamma elevernas insatser som entreprenörer under detta läsår. Efter lite mingel med dryck och tilltugg höll rektor Joakim Olefeldt tal där han berömde eleverna och talade om vikten av att våga satsa på sin affärsidé. Talet följdes av prisutdelning och fotografering.

På plats fanns Manda Svärd, Johan Ahlgren och Oliver Nilsson från UF Skåne, för att dela ut pris i olika kategorier och berätta om UF Alumni, ett nätverk för före detta UF-företagare.

Avslutningsvis fick årets företagare ge tips till nästa års entreprenörer.

Bästa affärsidé

1:a plats: BP: Talangcupen, CMP: Necessity UF, MP: Art zone

2:a plats: BP: The Baths UF, CMP: Fashion fluff ball

Bästa affärsplan