Anton och Elin har fått sin drömpraktik

Thoren Business School Uppsala ger sina elever chansen att testa sina vingar och se sig om i världen. Anton och Elin som läser Commerce Program på skolan ska tack vare sina lärare få vara med om en upplevelse för livet. I februari påbörjar de sin APL på ett dykarcenter i Hurghada.

I början av sitt tredje år på TBS fick Anton och Elin veta att skolan kunde erbjuda två elever att åka till Egypten under sin APL-period. Alla i klassen fick skriva motiveringar till varför just de skulle få åka. Elin tror att hennes och Antons tidigare samarbete inom UF är bidragande faktor till att de blev utvalda tillsammans.

De båda är förväntansfulla och ser fram emot att prova på arbetslivet i ett helt annat land.
– Jag ser fram emot att träffa nya människor, se hur de arbetar och löser problem på arbetsplatsen, berättar Anton.

– Vi kommer också att ta dykcertifikat i Hurghada, det kommer att bli jätteroligt. Jag pratar franska och ser fram emot att utveckla mina språkkunskaper eftersom det är franska som talas på båten, avslutar Elin.

Resan kommer man att kunna följa via deras Instagram– och Facebook-konto och bloggen http://nouw.com/discoverhurghada.