Redo för
arbetslivet

Vårt samarbete med Adecco

Redo för arbetslivet

För dig som vill ha den bästa fotbollsutbildningen

Vi vill förbereda dig som elev för arbetslivet – vi vill göra dig anställningsbar. Därför har vi ett exklusivt samarbete med Adecco.

Tillsammans ser vi till att du förbättrar dina chanser att få jobb under och efter studietiden.

Samarbetet med Adecco ger dig som elev olika typer av verktyg för att du ska stå rustad inför arbetslivet och framtiden. Det är alltifrån konkreta samtal och tips, till andra aktiviteter där du får chans att träna upp din anställningsbarhet.

Anställningsbar

På Affärsgymnasiet förbereder vi dig för arbetslivet på många olika sätt – ett av sätten är vårt samarbete med Adecco.

Vad får du som elev?
  • ALLA ÅRSKURSER: Tillgång till vår unika Adeccoportal med verktyg, tester och annat. Dessutom kan du söka olika stipendier.
  • ÅRSKURS 2: När du fyller 18 kan du matchas mot aktuella jobb.
  • ÅRSKURS 3: Föreläsning kring vad du bör tänka på när du söker jobb, såsom CV-skrivning, personligt brev och intervjutips.
Adecco söker efter talanger

Adecco söker ständigt efter talanger som kan matcha olika företags behov. När du fyller 18 år kan du registrera dig i Adeccos CV-dagabas. I och med det kan du matchas mot olika typer av jobb. Adecco kommer att besöka våra skolor för att hitta elever som kan erbjudas aktuella jobb. Kanske är du en av dem?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag som skapar mervärde åt kunder och medarbetare genom att sätta individens utveckling och kundens behov i fokus. Adeccos vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val.